ЗА НАС

Има само един тип мебел, който може да събере около себе си семейството и приятелите, да бъде както централно място в офиса, така и неделима част от уютно заведение. Масата – тя придава на интериора стил, характер и собствена душа.Всички наши маси се произвеждат по поръчка, така че, не очаквайте Вашата маса да Ви чака в склада ни.

Всички те са изработени единствено от естествени материали като масивен дъб и американски орех. Всяка една дъска от Вашата маса е избрана лично от нас. Ето защо може да гарантираме най-високото възможно качество. Добавяме и стомана, създавайки съвременна визия и форма.

Благодарение на естествените материали, нашия опит, индивидуалния подход, и факта, че влагаме сърцето си в това, което правим, Вие може да сте сигурни, че Вашата маса ще отговори на всичките Ви изисквания.

BC41E0CE-949A-4178-9056-D6E6DF00C045 2

Уникално изработени маси от масивен европейски дъб, американски орех и Ироко.

Всички ние сме запленени от естествените материали като масивния дъб и орех и използваме само такива в производството си. Избираме всяко парче на ръка по отделно. Именно заради това никога няма да има две еднакви маси. Поради ръчния подбор на материал ние сме способни да се справим дори с най-големите предизвикателства . Използваме маслата на Osmo и Ciranova.Маслата с твърда вакса защитават дървото отвътре навън, като същевременно съхраняват най-добре естествения му вид.

Дървото е естествен и изключителен материал. Това ни дава уникалната възможност да правим много различни маси, които да бъдат единствени и неповторими.Никога няма да има две еднакви дъски. Винаги ще се различават в структурата си, чеповете, тоновете. Винаги може да изберете как точно да изглежда масата Ви.

Адрес

ул. “ Константин Попрусинов “ 1 ,

1172  , Дианабад , София

Работно Време

Понеделник – Петък ,10:00  – 18:00 

Събота , 10:00 – 14:00

Неделя : Почивен ден 

Контакти

+359 894 987 111   

  sales@woodlinebg.com