за най приятното изживяване

Идеалния завършек на Вашата всекидневна като част към трапезната маса добавете стилна и сама по себе си уникална холна маса . Може да бъде изпълнена  по Ваш размер и проект не се колебайте да ни пишете . Омасляването може да изберете и съчетаета с голямата маса и с част от интериора .

coffee

s

t

e

e

l

Холна маса от масивен дъб  с крак от стомана (профил 10х1  . Омасляване на плотоа в натурален цвят 3032 . Размери по избор на клиента . 

Холни маси от масивен дъб с различен размер могат да се поставят една под друга , успоредно . Омасляване на плотове в натурален цвят 3032 . Размери по избор на клиента . 

d

o

u

b

l

e

p

i

n

1

Неокрайчена холна маса от американски орех  в натурален цвят (избор на цветове от нашият каталог ). Размер по избор на клиента .

Неокрайчена холна маса от масивен дъб  в натурален цвят (избор на цветове от нашият каталог ). Размер по избор на клиента .

p

i

n

2

cross woodline copy

Неокрайчена холна маса от масивен дъб в натурален цвят 3032 (избор на цветове от нашият каталог). Размер по избор на клиента .

Крак от кух стоманен профил Ф8 в цвят RAL (избор на цветове от каталог .

c

r

o

s

s

s

t

a

r

Неокрайчена холна маса от масивен дъб в натyрален цвят 3032 (избор на цветове от нашият каталог ). Размер по избор на клиента.

Центален крак изработен от стомана кух профил 4х4 .

Интерсни факти за кафето

Кафето е най употребяваната напитка в света . Пият го 85% от населението на земята. Височината на едно кафено дърво е малко повече от 9 метра . Едно кафено дърво ражда по малко от полувин килограм зърна годишно и живее около 60/ 70 години .

Най - много кафе се пие във Финландия . Кафето съдържа около 800 ароматни съединения . Разтворимото кафе е измислено през 1906 година от белгиеца ...Джордж Вашингтон (не президента , а учения).

Кафето се нарежда на второ място по продаваемост в света. Кафето като напитка е на повече от 700 години .В една чаша кафе се съдържат около 300 антиоксиданта , който се задържат в тялото ни около месец .

Contact Us

TO MAKE AN APPOINTMENT, PLEASE CALL US.

Phone:
+359 894 987 111

Adress:
ул. “ Константин Попрусинов “ 1 , 1171 , Дианабад , София

Opening Hours:
Понеделик – Петък:
10:00 – 18:00
Събота : 10:00 – 14:00

Неделя : Почивен Ден

Контакти

ул. „Константин Попрусинов“ 1, 1172 Дианабад, София

+359894987111

sales@woodlinebg.com