Нашите плотове от масив ще  направят вашето място атрактивно и уютно. Мебелите от масивно дърво създава идеалната атмосфера съчетени със метален крак по ваш или наш прокет. Материалът има антибактериални свойства и е  натурален. Той има уникална структура и цвят. Всяка част от масивното дърво е уникална.   Масивното дърво има страхотен мирис, както и уникално усещане при допир.

Restaurant design

Плотове от масивен дъб, орех, сибирска лиственица или ироко ще дадат финалните щрихи на Вашето заведение, ще го направят атрактивно, уютно и практично. 

Indoor & outdoor

За импрегнация използваме само натурални масла с твърда вакса, които дават на дървото възможност да диша. Използваме маслата на Osmo и Ciranova.
Маслата с твърда вакса защитават дървото отвътре навън, като същевременно съхраняват най-добре естествения му вид.

Corporate locations

Всеки един проект за офис пространства се изработва изцяло по Ваша спецификация и задание. Опитът ни в работата с масивна дървесина ни дава възможност да се справяме както с по-лесни, така и с трудните предизвикателства.


Плотовете ще бъдат финиширани изцяло съобразявайки се със спецификата на Вашето заведение: за външно или вътрешно ползване. Ще изберем правилното масло за финиширане, за да бъдат защитени плотовете от вода и друг вид течности. 
 

Walnut N

Satin clear 3032

Nature oak N

Satin clear 3032

Tabak

3564

White

Bleached 3501

Nature oak

Satin clear 3032

Съществуващи или бъдещи Микро пукнатини в масите ни , изработени от масивен Рустикален дъб , които биха се появили през годините , придават автентичност и уникалност на Вашата маса и не се считат за дефект . В изработката на нашите маси използваме рустикален дъб , като създаваме ламели с произволни ширини . Ако желаете изработка на плота с ламели , с ширина над 12 см . , то тогава цената се увеличава с 25 %

контакти

Phone: 

+359 894 987 111

e-mail :

 sales@woodlinebg,com

 

Работно време

 

Понеделик – Петък: 10:00 – 18:00

Събота : 10:00 – 14:00

Неделя  :  Почивен ден

Screenshot 2022-01-03 at 13.06.13