Нашите плотове от масив ще  направят вашето място атрактивно и уютно. Мебелите от масивно дърво създава идеалната атмосфера съчетени със метален крак по ваш или наш прокет. Материалът има антибактериални свойства и е  натурален. Той има уникална структура и цвят. Всяка част от масивното дърво е уникална.   Масивното дърво има страхотен мирис, както и уникално усещане при допир.

Ние изработваме плотове за маси според Вашите изисквания за размери и вид на финиша. Всеки модел Table Base може да бъде съчетан със всички наши плотове в цвят по вашият вкус.

Restaurant design

Нашите плотове от масивен дъб, орех, сибирска лиственица или ироко ще дадат финалните щрихи на Вашето заведение, ще го направят атрактивно, уютно и практично. 

Indoor & outdoor

За импрегнация използваме само натурални масла с твърда вакса, които дават на дървото възможност да диша. Използваме маслата на Osmo и Ciranova.
Маслата с твърда вакса защитават дървото отвътре навън, като същевременно съхраняват най-добре естествения му вид.

Corporate locations

Всеки един проект за офис пространства се изработва изцяло по Ваша спецификация и задание. Опитът ни в работата с масивна дървесина ни дава възможност да се справяме както с по-лесни, така и с трудните предизвикателства.

Плотовете ще бъдат финиширани изцяло съобразявайки се със спецификата на Вашето заведение: за външно или вътрешно ползване. Ще изберем правилното масло за финиширане, за да бъдат защитени плотовете от вода и друг вид течности. 
 

Walnut N

Satin clear 3032

Nature oak N

Satin clear 3032

Tabak

3564

White

Bleached 3501

Nature oak

Satin clear 3032

Ръчно изработени мебели

Контакти

ул. „Константин Попрусинов“ 1, 1172 Дианабад, София

+359894987111

sales@woodlinebg.com