Предишна
Следваща
#let the wood in !

Продукти

Всички ние сме запленени от естествените материали като масивния дъб (рустик) и американски орех и използваме само такива в производството си. Избираме всяко парче на ръка по отделно. Именно заради това никога няма да има две еднакви маси. Поради ръчния подбор на материал ние сме способни да се справим дори с най-големите предизвикателства . Използваме маслата на Osmo и Ciranova. Маслата с твърда вакса защитават дървото отвътре навън, като същевременно съхраняват най-добре естествения му вид.

Трапезарни маси
за дома

Всяка една маса може да бъде с прави страни или да бъде със свалена кора на страните по дължините . По този начин е гарантирано , че няма да има втора такава маса . Видът на финиша ще бъде съобразен с Вашите желания и в комбинация с крак който Вие изберете от нашия Каталог.

холни маси
холни маси

Перфектно място за началото на Вашият ден . Дизайнерски Холни маси по Ваш размер и задание.

Дизайнерска линия
Дивани

Woodline Ви предлага селекция от дизайнерска линия модулни, ъглови, двуместни и тиместни дивани в комбинация с кресла. В нашата изложбена зала може да намерите и техни мостри.

хотел, тераса, лоби бар, клуб, конферентна или банкетна зала и Домове.
Столове

Залагаме на доказали се във времето производители и доставчици от Италия, Гърция, Турция, Дания, като по този начин гарантираме на клиентите си спокойствие и сигурност. 

 

Акустични панели
Пана

Aкустични модулни стенни панели, изработени от изцяло естествени материали: филцова основа с нишки от преработени пвц бутилки, дървени ламели със сретифициран произход.

съхранение
за дома и офиса

Шкафове и етажерки , полици и стелажи по Ваш или наш проект. Създайте мечтаните мебели, който ще имате само Вие .

КИлими
Handmade and magic home

Woodline Ви предлага и селектиран подбор от висококачествени ръчно тъкани килими с кратки срокове на доставка до 10 дни след поръчка, отличен дизайн, безкомпромисно качество и отлична цена. В нашата изложбена зала може да намерите и техни мостри.

 

Плотове и шкафове
Баня

Изработване на плот изцяло по Ваш размер, омаслен за Баня. Проект и изработка на Дизайнерски шкафове за баня .

маси
за бизнеса
Плотовете ще бъдат финиширани изцяло съобразявайки се със спецификата на Вашето заведение: за външно или вътрешно ползване. Ще изберем правилното масло за финиширане, за да бъдат защитени плотовете от вода и друг вид течности.  

контакти

Phone: 

+359 894 987 111

e-mail :

 sales@woodlinebg.com

Adress: 

бул. ” Симеоновско шосе ” 36 А, п.к 1700, кв. Витоша, гр. София