Продукти

Трапезарни маси
за дома

Има само един тип мебел, който може да събере около себе си семейството и приятелите, да бъде както централно място в офиса, така и неделима част от уютно заведение. Масата – тя придава на интериора стил, характер и собствена душа.Всички наши маси се произвеждат по поръчка, така че, не очаквайте Вашата маса да Ви чака в склада ни.Всички те са изработени единствено от естествени материали като масивен дъб и американски орех.

холни маси
холни маси

Перфектно място за началото на Вашият ден . Дизайнерски Холни маси по Ваш размер и задание.

Благодарение на естествените материали, нашия опит, индивидуалния подход и факта, че влагаме сърцето си, Вие може да сте сигурни, че Вашата маса ще отговори на всичките Ви изисквания .

 

Дизайнерска линия
Дивани

Woodline Ви предлага селекция от дизайнерска линия модулни, ъглови, двуместни и тиместни дивани в комбинация с кресла. 

хотел, тераса, лоби бар, клуб, конферентна или банкетна зала и Домове.
Столове

Залагаме на доказали се във времето производители и доставчици от Италия, Гърция, Турция, Дания, като по този начин гарантираме на клиентите си спокойствие и сигурност. 

 

Акустични панели
Пана

Aкустични модулни стенни панели, изработени от изцяло естествени материали: филцова основа с нишки от преработени пвц бутилки, дървени ламели със сретифициран произход.

СТенни Панели
съхранение
за дома и офиса

Шкафове и етажерки , полици и стелажи по Ваш или наш проект. Създайте мечтаните мебели, който ще имате само Вие .

КИлими
Handmade and magic home

Woodline Ви предлага и селектиран подбор от висококачествени ръчно тъкани килими с кратки срокове на доставка до 10 дни след поръчка, отличен дизайн, безкомпромисно качество и отлична цена. В нашата изложбена зала може да намерите и техни мостри.

 

маси
за бизнеса
Плотовете ще бъдат финиширани изцяло съобразявайки се със спецификата на Вашето заведение: за външно или вътрешно ползване. Ще изберем правилното масло за финиширане, за да бъдат защитени плотовете от вода и друг вид течности.  
Плотове и шкафове
Баня

Изработване на плот изцяло по Ваш размер, омаслен за Баня. Проект и изработка на Дизайнерски шкафове за баня .

Location

бул. ” Симеоновско шосе  ” 36 А, 1700 , Витоша , София

Contact us

Phone: +359 894 987 111
Email: sales@woodlinebg.com