За дома

Ние от Woodline изработваме изцяло по поръчка трапезарни и холни маси, тв шкафове, конзоли и шкафове от масивен дъб или американски орех. 
 
Всяка една наша маса може да бъде с прави страни по дължина или да бъде свалена само кората на страните по дължина. По този начин е гарантирано, че ще имате единствена и уникална маса, която никога няма да може да бъде повторена. 
 
 
 
Може да изберете и вида на повърхностна обработка: гладко шлайфан, степен на отваряне на порите на дървото с цел постигане на по-голяма автентичност, състаряване по наша специална технология, която придава на дървото неповторим ефект на стара дървесина. 
 
Всеки модел Table Base може да бъде съчетан със всички наши плотове в цвят и форма по вашият вкус.
 
Безплатна доставка за София, опаковани и в разглобен вид.
 
 

Съществуващи или бъдещи Микро пукнатини в масите ни , изработени от масивен Рустикален дъб , които биха се появили през годините , придават автентичност и уникалност на Вашата маса и не се считат за дефект . В изработката на нашите маси използваме рустикален дъб , като създаваме ламели с произволни ширини . Ако желаете изработка на плота с ламели , с ширина над 12 см . , то тогава цената се увеличава с 25 %

Icon

Трапезарна маса с плот от масивен дъб , слепени цели ламели с дебелина 4 см . Размер на плота до 160 см . Конусовиден крак на италянската фабрика Pedrali . Финишът на плота се изпълнява в натурален цвят или с тониране с БИО масла.

Spider

Трапезарна маса с плот, изработен от рустикален европейски дъб,слепени цели ламели с дебелина 4 см. Крак стоманени листове с дебелина 1 см , лазерно изрязани .Подходяща за плот с размер над 200 см . Плотът на масата може да бъде окрайчен или неокрайчен (със свалена или несвалена кора), гладко шлайфан или с отворени пори. Финишът на плота се изпълнява в натурален цвят или с тониране с БИО масла.

Cross

Трапезарна маса с плот, изработен от рустикален европейски дъб, слепени цели ламели с дебелина 4 см. Крак от кух стоманен профил ф10 см . В цвят по RAL (избор на цветове от каталог) . Плотът на масата може да бъде окрайчен или неокрайчен (със свалена или несвалена кора), гладко шлайфан или с отворени пори. Финишът на плота се изпълнява в натурален цвят или с тониране с БИО масла.

Star

Трапезарна маса с плот, изработен от рустикален европейски дъб, слепени цели ламели с дебелина 4 см. Централен крак изработен от стомана кух профил 8х8 см. Плотът на масата може да бъде окрайчен или неокрайчен (със свалена или несвалена кора), гладко шлайфан или с отворени пори. Финишът на плота се изпълнява в натурален цвят или с тониране с БИО масла.

Pyramid

Трапезарна маса с плот, изработен от рустикален европейски дъб , слепени цели ламели с дебелина 4 см. Крак от ръчно изработена основа от профил 0.6см и профил 6/2 Височина h=71см. . Плотът на масата може да бъде окрайчен или неокрайчен (със свалена или несвалена кора), гладко шлайфан или с отворени пори. Финишът на плота се изпълнява в натурален цвят или с тониране с БИО масла.

Asimetrik

Трапезарна маса с плот, изработен от рустикален европейски дъб, слепени цели ламели с дебелина 4 см. Крак изработен от плътна корабна стомана с дебелина 3 см. и тегло на основата 320кг., като кракът се предлага само в суров вид стомана. Плотът на масата може да бъде окрайчен или неокрайчен (със свалена или несвалена кора), гладко шлайфан или с отворени пори. Финишът на плота се изпълнява в натурален цвят или с тониране с БИО масла.

Pin type

Трапезарна маса с плот, изработен от Американски орех , слепени цели ламели с дебелина 4 см. Hair Pin крачета . Плотът на масата може да бъде окрайчен или неокрайчен (със свалена или несвалена кора), гладко шлайфан или с отворени пори. Финишът на плота се изпълнява в натурален цвят или с тониране с БИО масла.

Kuadra

Трапезарна маса с плот, изработен от рустикален европейски дъб, слепени цели ламели с дебелина 4 см. Крака от плътна огъната стоманена шина с профил 10х1 см. Плотът на масата може да бъде окрайчен или неокрайчен (със свалена или несвалена кора), гладко шлайфан или с отворени пори. Финишът на плота се изпълнява в натурален цвят или с тониране с БИО масла.

Glass

Трапезарна маса с плот, изработен от рустикален европейски дъб, слепени цели ламели с дебелина 4 см. Крака от закалено,Crystal-clear стъкло. Плотът на масата може да бъде окрайчен или неокрайчен (със свалена или несвалена кора), гладко шлайфан или с отворени пори. Финишът на плота се изпълнява в натурален цвят или с тониране с БИО масла.

Kuadra wood

Трапезарна маса с плот, изработен от рустикален европейски дъб, слепени цели ламели с дебелина 4 см. Крака от масивен дъб , профил 12х6 см . Плотът на масата може да бъде окрайчен или неокрайчен (със свалена или несвалена кора), гладко шлайфан или с отворени пори. Финишът на плота се изпълнява в натурален цвят или с тониране с БИО масла.

X type 2

Трапезарна маса с плот, изработен от рустикален европейски дъб , слепени цели ламели с дебелина 4 см. Крака от плътна стомана , профил 10х1 . Плотът на масата може да бъде окрайчен или неокрайчен (със свалена или несвалена кора) , гладко шлайфан или с отворени пори. Финишът на плота се изпълнява в натурален цвят или с тониране с БИО масла.

Trapecio

Трапезарна маса с плот 4 см. от две разделени неокрайчени дъски. Стоманени крака от плътен профил 10х1 см., трапецовидна форма 4 см. Стоманен крак профил 4х2 см . Плотът на масата може да бъде окрайчен или неокрайчен (със свалена или несвалена кора), гладко шлайфан или с отворени пори. Финишът на плота се изпълнява в натурален цвят или с тониране с БИО масла.

Sofia

Трапезарна маса с плот, изработен от рустикален европейски дъб, слепени цели ламели с дебелина 4 см. Метален крак , изработен от кух профил 10х2 . Плотът на масата може да бъде окрайчен или неокрайчен (със свалена или несвалена кора), гладко шлайфан или с отворени пори. Финишът на плота се изпълнява в натурален цвят или с тониране с БИО масла.

Diagonal

Трапезарна маса с плот, изработен от рустикален европейски дъб,слепени цели ламели с дебелина 4 см. Крак кух профил 10х2 с избор на цветове от каталог . Плотът на масата може да бъде окрайчен или неокрайчен (със свалена или несвалена кора), гладко шлайфан или с отворени пори. Финишът на плота се изпълнява в натурален цвят или с тониране с БИО масла.

PW

Трапезарна маса с плот , изработен от рустикален европейски дъб , слепени цели ламели с дебелина 4 см . Единият крак е от масивен дъб профил 12х6 в натурален цвят съчетан с Pin type . Плотът на масата може да бъде окрайчен или неокрайчен (със свалена или несвалена кора ) , гладко шлайфан или с отворени пори. Финишът на плота се изпълнява в натърален цвят или с тониране с БИО масла.

T type

Трапезарна маса с плот, изработен от рустикален европейски дъб , слепени цели ламели с дебелина 4 см. Стоманен крак профил 4х2 см . Плотът на масата може да бъде окрайчен или неокрайчен (със свалена или несвалена кора), гладко шлайфан или с отворени пори. Финишът на плота се изпълнява в натурален цвят или с тониране с БИО масла.

Ръчно изработени мебели

Контакти

ул. „Константин Попрусинов“ 1, 1172 Дианабад, София

+359894987111

sales@woodlinebg.com